slogan
bolist

Under bygg- och renoveringsobjekt behövs ofta ett eller flera verktyg för att kapa de material som bearbetas. För att slutresultatet ska bli bra måste kapverktyget vara anpassat för sitt syfte och ge exakta snitt. På så vis kan olika delar enkelt passas ihop där det behövs, exempelvis vid kakelläggning. Hos JHL hyr du all kaputrustning du behöver.

Maskiner för kapning

Olika material kräver olika typer av kaputrustning. Här listar vi sågar och verktyg som ofta efterfrågas.

Tigersåg

Med en tigersåg har du full flexibilitet vid exempelvis rivning. Hyr ditt exemplar hos JHL, från 114 kronor per dag.

Betongkap

Med JHL:s kraftfulla betongkap sågar du enkelt genom betong. Hyr för 159 kronor per dag.

Sticksåg

En sticksåg är ett flexibelt verktyg som ger dig full kontroll vid sågning. Hyr sticksåg med justerbar gervinkel och goda säkerhetsfunktioner för 89 kronor per dag.

Kakelskärare

En bra kakelskärare är ett måste om du kaklar på egen hand. Hyr för 119 kronor per dag.

Cirkelsåg

Med en cirkelsåg kapar du plank och skivor under bygget. Hyr en kompakt, stark och säker variant för 129 kronor per dag.

Diamantsåg

Med en diamantsåg kan du, med hög precision, kapa många olika sorters material. Hyr från 239 kronor per dag.

Sågbord

Det krävs ett stabilt sågbord för att kunna såga säkert och effektivt. Hyr ett hopfällbart exemplar med universalfästen för 29 kronor per dag.

Gersåg

Få till exakta vinklar med en gersåg av yppersta precision. Hyr för 189 kronor per dag.

Komplett maskinuthyrning

Sågar är bara en av många produkttyper du kan hyra hos JHL. Vi har ett komplett produktsortiment för såväl mindre som större renoverings- och byggprojekt. Läs mer om hur du går tillväga för att hyra maskiner på Österlen.

Fråga oss

Vill du ha råd om verktyg och maskiner? Hos JHL finner du experter inom bygg, lantbruk, trädgård och bostad, vi delar gärna med oss av vår kompetens. Välkommen in till butiken i Tommarp, mellan Simrishamn och Gärsnäs. Vill du komma i kontakt med oss går det bra att ringa på förhand.

Välkommen!